Loading...
DE STOELEMAT 2018-11-01T10:39:03+00:00

Precies op de centrumring van onze stad, tegenover de enige nog overgebleven stadpoort ligt onze XXL evenementenzaal De Stoelemat. Het is multifunctionele zaal met XXL mogelijkheden. De Stoelemat heeft 2 foyers, waarvan een artiestenfoyer, een bovenzaal en een fraaie galerij dat overloopt in een zeer ruim balkon. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld alle m2 van de zaal benutten voor bijvoorbeeld de inrichting van een beurs.

Koffie, thee en dranken geserveerd kunnen worden in de gezellige foyer. In het zuiden van de zaal bevindt zich een groot podium dat makkelijk plaats biedt aan zeer grote gezelschappen en orkesten. Professionele audio- en lichttechniek zijn ruimschoots aanwezig. De Stoelemat heeft de beschikking over een professionele licht- en geluidstechnicus. Stoelen en zelfs tribunes zijn haast in elke gewenste indeling op te stellen.

Wij kunnen tot 2500 personen ontvangen. Om de Stoelemat zo optimaal mogelijk te benutten denken wij graag met u mee. Wat de sfeer van uw evenement ook is, feestelijk, zakelijk of gedenkwaardig.

Bruiloften
Recepties
Beurzen
Presentaties
Congressen
Catering
Verjaardagen
Expo
Concerten
Uitvaartdiensten
Jubilea