Loading...
DEN ENGHEL 2018-11-01T10:14:46+00:00

In het stadshart van Bergen op Zoom heeft u vanuit het voormalige koffiehuis Den Enghel een fraai zicht op het historisch centrum van onze roemrijke vestingstad. Binnen proeft u evenveel sfeer. Het gebouw is historisch maar aangepast aan de sfeer anno nu. Bijvoorbeeld in het easy listening café waar wij u gastvrij ontvangen. We wijzen u er de weg naar een van de zalen. Het is ook hier waar u even aan de drukte van een spectaculair feest kunt ontsnappen. Een dergelijk feest dat u in een van de twee zalen van Den Enghel kunt organiseren.

Beide zalen hebben een sfeervolle bar en kunnen worden voorzien van meerdere bars verdeeld over de ruimte. Daarnaast heeft het complex een uiterst fraai balkon inclusief sfeervolle bar dat ook afzonderlijk kan worden afgehuurd. In de herenkamer op de tweede verdieping kunt u met kleine gezelschappen samenkomen voor bijvoorbeeld een borrel, een bijeenkomst van uw serviceclub of een executive meeting.

Parkeergelegenheid en het trein-en busstation liggen op acceptabele loopafstand. Last but not least is Den Enghel, met het gemeentehuis nagenoeg recht aan de overkant en de Geertrudi kerk aan de rechterzijde, bij uitstek een bijzondere trouwlocatie.
Zeker uniek te noemen omdat deze drie-eenheid gelegen is aan de Grote Markt van Bergen op Zoom.

Bruiloften
Theater
Concerten
Catering
Presentaties
Condoleances
Jubilea
Bedrijfsfeesten
Afscheidsrecepties
Beurzen
Uitvaartdiensten